Hermes Q nyomtató tökéletes megoldás az automata gyártósorokba épített címkenyomtató és felrakó megoldások terén. A kisméretű és nagy pontosságot igénylő feladatoknál verhetetlen. Ipari kivitelezése alkalmassá teszi folyamatos 3 műszakos használatra is. A szervizigénye minimális.
Kompakt címkézőgép bármely oldalról tud címkézni álló, vagy akár haladó termékre is. Felbontása 200, 300, 600 dpi. Levegős felrakónál a munkahenger hossza: 200, 300, 400 mm.

Egy megbízható címkéző gép: a Hermes Q

A különféle címkék, vonalkódok és tájékoztatók elmaradhatatlan részei egy termék csomagolásának, a címkéző gépek segítségével pedig gyorsan és egyszerűen lehet a címkézés műveletét teljesíteni. Persze nem mindegy, hogy ehhez milyen címkéző gépet választunk!
Az Etisys Hermes Q modellje azoknak ajánlott, akik az ipari kivitelezésű készülékekben bíznak. Ez az a címkéző gép, ami szó szerint sokoldalú, mert egy csomagolás bármelyik oldalára képes címkét ragasztani. A kezelése nagyon egyszerű és gördülékeny, ami lehetővé teszi, hogy a munkavégzés optimális időintervallumban legyen megvalósítható.