Bemutatkozás

You are here:

Your reliable business partner

Seven Corporate

Cégünk a németországi CAB Gmbh&Co Kg. hivatalos magyarországi képviselete. 2002 óta vagyunk jelen a piacon, azóta jelentősen bővültünk, 2016-ban a cég Porrogszentkirályra költözött egy új üzemcsarnok és iroda épületbe. 2022-ben átadásra került új raktárunk az idei évben beüzemelésre került egy flexo nyomdagép is, így már saját gyártású színes címkékkel is tudunk szolgálni Partnereinknek. Pályázati forrásból sikerült egy CNC megmunkálóállomást is beszerezni így a saját  egyedi gyártású gépeinknél szinte teljes egészében magunk tudjuk az alkatrészeket gyártani (régebbi forgácsoló gépeinkkel együtt).

16

Rockstar specialists

12

Years of experience

100+

Successful cases

Why choose Seven Corporare

Címkegyártás
Etiketteket, függőcímkéket, papír, fém, műanyag, de akár teljesen speciális anyagból készült címkéket is vállalunk. Jó minőségű öntapadós, vagy ragasztó nélküli folyamatos anyag kivitelben.
Címkenyomtatók, Címkézőgépek
Nyomtatók és címkézőgépek széles választékával tudunk szolgálni. Sokszor fejtörést okozhat megannyi termék közül kiválasztani cégünknek a megfelelőt, ezért ebben is segítünk igény esetén.
Festékszalag vágás
Prémium minőséget tudunk kínálni a papír-, szintetikus címke, fólia- vagy textilnyomtatáshoz való festékszalagokból! A festékszalagokat rövid határidővel, akár egyedi megszemélyesítéssel is tudjuk kínálni, mivel saját kiszerelőgépünk van. (Vevő logója a bevezető fólián)
Egyedi gépgyártás
Saját gyártású és tervezésű címkéző berendezéseink az ország több nagyvállalatánál működnek, többek között vezető bútorgyártó cégnél, vezető elektronikai és élelmiszeripari vállalatoknál.
Szerviz
Kollégáink személyesen -országos lefedettséggel- vagy akár telefonon is segítséget nyújtanak. Garanciát vállalunk munkáinkra, ugyanis nekünk fontos a minőség.
Kiszállítás
A megrendelt termékeket akár 24-48 óra alatt telephelyükre szállíttatjuk raktárkészlettől függően.

Címkéző rendszerek

Címkéző rendszerek

Mi a németországi Cab Gmbh&Co Kg, TSC, HM Collamat, a Klinger (Ventus) finn leányvállalatának, illetve a LabelPack hivatalos magyarországi képviseletét látjuk el.

A Cab Gmbh jelenleg Európa legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő és fejlesztő címkéző berendezés gyártó cége, berendezései méltán képviselik a világszerte elismert német minőséget. Cégünk az öntapadós címkézési feladatok teljes lefedését tűzte ki céljául, melyek közé tartoznak az öntapadós címkék nyomtatási, felrakási feladatai, illetve a nyomtatás vezérlése is.

 

A VENTUS gépek gyártója az ausztriai Klinger finn leányvállalata által gyártott VENTUS címkefelrakók az egyik legmegbízhatóbb , legsokoldalúbb címkéző megoldásokat képviselik a piacon. Magyarországon több helyen működnek szinte meghibásodás nélkül hosszú évek óta. 2019-ben 14 ilyen gépet telepítettünk egy világmárka hazai gyárába, ahol nagy megelégedéssel használják őket.

Ellátjuk a svájci címkézőgép gyártó cég a HM Collamat Ag képviseletét is. Berendezéseik nagyrészt svájci alkatrészekből illetve alapanyagokból készülnek, ami garancia a megbízhatóságra és a jó minőségre!

A Labelpack az olasz gyártók innovatív szemléletét viszi tovább, mindannyian tudjuk, hogy csomagolástechnikában vezetők az olasz gyártmányok, ez ugyanígy elmondható az ahhoz kapcsolódó címkézőgépekre is.

Egyedi igényekre speciális megoldásokkal készültünk fel, speciális alakú címkék nyomtatása, felrakására, illetve nagy sebességű címkézési feladatokra is kínálunk megoldást. Partnereink közé tartoznak az ország legnagyobb vállalatai, melyek az ipar szinte minden területén működnek.

We are proud to work with these companies