Címkenyomtatók - CAB
Asztali
Félipari
Ipari
Címkenyomtatók - TSC
Asztali
Ipari
Címkézőgépek
Print&Apply
Címkefelrakók
Kellékanyagok
Kiegészítők
Címkeleválasztó
Feltekercselők
Vonalkódolvasók
Linx
Tintasugaras
CO2 lézerkódolók
Digitális hőfóliás
Kartonfeliratozók
Rea
Kartonfeliratozók
YAG lézerek
Telesys
Rezgőtűs jelölők
Szoftverek
Megoldásaink
 Értékesítés: (82) 571-133
E-mail: sales@etisys.hu

Szerviz: (82) 571-330
E-mail: szerviz@etisys.hu
Fax: (82) 571-145
  Megoldásaink

Megoldásaink | GépépítésAutomatikus címkézés lábpedálos adagolással, vagy automatikus termékérzékelő szenzorral! A berendezés csomagolósorba építhető, akár mozgó termékre is címkézhetünk!Automatikus le- és feltekercselés, nyomtatás. A vonalkód minősége nyomtatás közben vonalkódolvasóval ellenőrizhető.Nyomtatóink többsége ún. "Stand alone" módban is használható, tehát nem kell állandó számítógépkapcsolat, a címkék a nyomtatóra letölthetőek, majd pár gomb megnyomásával előhívhatóak. Különösen ajánlott számítógépkezelésben járatlan felhasználók részére!Csomagolósorba épített A3-as nyomtató Propack címkézőfejjel. EAN-128 vonalkódot nyomtat, automatikus dátum, lejárat és műszakkódkalkulációval, állandó PC kapcsolat nélkül!Mérleggel összekötött A3-as címkenyomtató. A nyomtató kijelzőjén kiválasztható a nyomtatandó címke fajtája, a mérleg a mért súlyt a nyomtatónak átküldi, az a címkébe illeszti a megfelelő helyre és kinyomtatja, akár automatikus lejárati idővel, sarzsszámmal együtt! 
   
     
Szoftverek
A címkék tervezéséhez speciális szoftverekkel állunk kedves vevőink rendelkezésére, melyek az egyszerű címketervezéstől az adatbázis kapcsolaton keresztül, a vállalatirányítási rendszerekbe való beillesztés lehetőségét is tartalmazzák.
 
  tovább>>  
     
Megoldásaink
Cimkéző rendszerek, vonalkód technikaAutomatikus címkézés lábpedálos adagolással, vagy automatikus termékérzékelő szenzorral! A berendezés csomagolósorba építhető, akár mozgó termékre is címkézhetünk!
 
  tovább>>  
     
Kapcsolat
Központi telefon:
(82) 571-144
Iroda: 8840, Csurgó
Petőfi tér 26
Székhely: 8840, Csurgó, Sárközi u. 8.
E-mail: info@etisys.hu 
  tovább>>   
Bemutatkozás I Elérhetőségeink I Árajánlatkérés I Akciók I Állásajánlatok I Adatvédelmi Tájékoztató
All Rights Reserved ® - EtiSys 2005-2011C
EtiSys Kft - You Tube EtiSys Kft. - You Tube