Címkenyomtatók - CAB
Asztali
Félipari
Ipari
Címkenyomtatók - TSC
Asztali
Ipari
Címkézőgépek
Print&Apply
Címkefelrakók
Kellékanyagok
Kiegészítők
Címkeleválasztó
Feltekercselők
Vonalkódolvasók
Linx
Tintasugaras
CO2 lézerkódolók
Digitális hőfóliás
Kartonfeliratozók
Rea
Kartonfeliratozók
YAG lézerek
Telesys
Rezgőtűs jelölők
Szoftverek
Megoldásaink
 Értékesítés: (82) 571-133
E-mail: sales@etisys.hu

Szerviz: (82) 571-330
E-mail: szerviz@etisys.hu
Fax: (82) 571-145
  Linx Kartonfeliratozók

A Linxk artonfeliratozó készülékekkel kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot partnercégünkkel, az Printec BB Kft.-vel

Könnyítse meg a gyártást kartonfeliratozóval!

Könnyítse meg a gyártást kartonfeliratozóval! A gyártási folyamatok egyik utolsó lépése a címkézés, illetve a feliratozás, amiket ma már a modern címkézőrendszerekkel egyszerűen és gyorsan tehet meg a gyártó. A kartonfeliratozók is ilyen berendezések, amik segítségével az elkészült kartondobozok felületére rányomhatják a kívánt információkat.

A kartonfeliratozók használatával sok időt lehet megspórolni, és nem is kell a munkát más vállalkozók számára kiadni. Egyszerűen, a kartonfeliratozók alkalmazásával elhelyezhetőek a számozások és a feliratozások minden egyes felületen.

A kartonfeliratozó a megkülönböztetést és a megjelölést segíti elő. Pár mozdulat és a dobozokon már ott is van, hogy mi kerül a belsejükbe, így könnyen beazonosíthatóak. A modern kartonfeliratozó berendezések programozhatóak, vagyis betáplálhatóak a szükséges adatok, majd a nyomtatófejek segítségével a kívánt területre felvihetőek az információk.

Keressen minket bizalommal, ha érdeklődik a korszerű kartonfeliratozók iránt, és a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén kérjen tőlünk árajánlatot, illetve részletes tájékoztatást!
 
   
     
Szoftverek
A címkék tervezéséhez speciális szoftverekkel állunk kedves vevőink rendelkezésére, melyek az egyszerű címketervezéstől az adatbázis kapcsolaton keresztül, a vállalatirányítási rendszerekbe való beillesztés lehetőségét is tartalmazzák.
 
  tovább>>  
     
Megoldásaink
Cimkéző rendszerek, vonalkód technikaAutomatikus címkézés lábpedálos adagolással, vagy automatikus termékérzékelő szenzorral! A berendezés csomagolósorba építhető, akár mozgó termékre is címkézhetünk!
 
  tovább>>  
     
Kapcsolat
Központi telefon:
(82) 571-144
Iroda: 8840, Csurgó
Petőfi tér 26
Székhely: 8840, Csurgó, Sárközi u. 8.
E-mail: info@etisys.hu 
  tovább>>   
Bemutatkozás I Elérhetőségeink I Árajánlatkérés I Akciók I Állásajánlatok I Webáruház
All Rights Reserved ® - EtiSys 2005-2011C
EtiSys Kft - You Tube EtiSys Kft. - You Tube