VonalkódolvasóVonalkódolvasóink szinte bármilyen vonalkódtípus olvasására alkalmasak, forgalmazunk többdimenziós-kód olvasókat, illetve kézi adatgyűjtőket.

A Cab-től megszokott jó minőség biztos olvasási paraméterekkel ruházza fel vonalkódolvasóit, csatlakoztathatók akár RS-232, USB , PS/2 , vagy Buetooth interfésszel is (egyes berendezések)!Elengedhetetlen kiegészítő termékazonosításhoz: a vonalkódolvasók fontosságáról röviden

Elengedhetetlen kiegészítő termékazonosításhoz: a vonalkódolvasók fontosságáról röviden

Azok a vállalkozások, melyek termékek forgalmazással foglalkoznak, vonalkódok alkalmazásával azonosíthatják be könnyedén árukészletüket. Az azonosítóknak köszönhetően mindig naprakészek lehetnek az alkalmazottak a termékekkel kapcsolatban, ezáltal pedig a vásárlók is hiteles információkat kaphatnak egy-egy áruról. Ahhoz, hogy a vonalkódok alapján részletes adatokat kaphassanak az érdeklődők, vonalkódolvasóra van szükség!

Korábban a legtöbb kereskedésnek problémát jelentett alkalmazkodni a vonalkódolvasókhoz, ugyanis a régebbi eszközök nem mindegyik vonalkód olvasására voltak alkalmasak, így a szakemberek ezt figyelembe véve, kedvező újdonsággal örvendeztették meg az ügyfeleket. A kínálatunkban kapható eszközök maximálisan megfelelnek a modern kori elvárásoknak, vagyis már teljesen mobilak és egyszerűen kezelhetők, bármelyik vonalkódot leolvassák, ráadásul többféle csatlakozási lehetőséggel rendelkeznek, így az egyéni igényekhez igazítható a vonalkódolvasók használata.

Tegyen szert praktikus és modern eszközre, vásároljon vonalkódolvasót választékunkból!

 
   
     
Szoftverek
A címkék tervezéséhez speciális szoftverekkel állunk kedves vevőink rendelkezésére, melyek az egyszerű címketervezéstől az adatbázis kapcsolaton keresztül, a vállalatirányítási rendszerekbe való beillesztés lehetőségét is tartalmazzák.
 
  tovább>>  
     
Megoldásaink
Cimkéző rendszerek, vonalkód technikaAutomatikus címkézés lábpedálos adagolással, vagy automatikus termékérzékelő szenzorral! A berendezés csomagolósorba építhető, akár mozgó termékre is címkézhetünk!
 
  tovább>>  
     
Kapcsolat
Központi telefon:
(82) 571-144
Iroda: 8840, Csurgó
Petőfi tér 26
Székhely: 8840, Csurgó, Sárközi u. 8.
E-mail: info@etisys.hu 
  tovább>>   
Bemutatkozás I Elérhetőségeink I Árajánlatkérés I Akciók I Állásajánlatok I Webáruház
All Rights Reserved ® - EtiSys 2005-2011C
EtiSys Kft - You Tube EtiSys Kft. - You Tube