Címkenyomtatók - CAB
Asztali
Félipari
Ipari
Címkenyomtatók - TSC
Asztali
Ipari
Címkézőgépek
Print&Apply
Címkefelrakók
Kellékanyagok
Kiegészítők
Címkeleválasztó
Feltekercselők
Vonalkódolvasók
Linx
Tintasugaras
CO2 lézerkódolók
Digitális hőfóliás
Kartonfeliratozók
Rea
Kartonfeliratozók
YAG lézerek
Telesys
Rezgőtűs jelölők
Szoftverek
Megoldásaink
 Értékesítés: (82) 571-133
E-mail: sales@etisys.hu

Szerviz: (82) 571-330
E-mail: szerviz@etisys.hu
Fax: (82) 571-145
  VonalkódolvasóVonalkódolvasóink szinte bármilyen vonalkódtípus olvasására alkalmasak, forgalmazunk többdimenziós-kód olvasókat, illetve kézi adatgyűjtőket.

A Cab-től megszokott jó minőség biztos olvasási paraméterekkel ruházza fel vonalkódolvasóit, csatlakoztathatók akár RS-232, USB , PS/2 , vagy Buetooth interfésszel is (egyes berendezések)!Elengedhetetlen kiegészítő termékazonosításhoz: a vonalkódolvasók fontosságáról röviden

Elengedhetetlen kiegészítő termékazonosításhoz: a vonalkódolvasók fontosságáról röviden

Azok a vállalkozások, melyek termékek forgalmazással foglalkoznak, vonalkódok alkalmazásával azonosíthatják be könnyedén árukészletüket. Az azonosítóknak köszönhetően mindig naprakészek lehetnek az alkalmazottak a termékekkel kapcsolatban, ezáltal pedig a vásárlók is hiteles információkat kaphatnak egy-egy áruról. Ahhoz, hogy a vonalkódok alapján részletes adatokat kaphassanak az érdeklődők, vonalkódolvasóra van szükség!

Korábban a legtöbb kereskedésnek problémát jelentett alkalmazkodni a vonalkódolvasókhoz, ugyanis a régebbi eszközök nem mindegyik vonalkód olvasására voltak alkalmasak, így a szakemberek ezt figyelembe véve, kedvező újdonsággal örvendeztették meg az ügyfeleket. A kínálatunkban kapható eszközök maximálisan megfelelnek a modern kori elvárásoknak, vagyis már teljesen mobilak és egyszerűen kezelhetők, bármelyik vonalkódot leolvassák, ráadásul többféle csatlakozási lehetőséggel rendelkeznek, így az egyéni igényekhez igazítható a vonalkódolvasók használata.

Tegyen szert praktikus és modern eszközre, vásároljon vonalkódolvasót választékunkból!

Újítsa meg vállalkozását modern vonalkódolvasókkal!

Újítsa meg vállalkozását modern vonalkódolvasókkal!

Vitathatatlan, hogy egy vállalkozásnak haladnia kell a korral annak érdekében, hogy ügyfeleinek, vagy vásárlóinak színvonalas szolgáltatást és termékeket tudjon biztosítani, ehhez pedig modern eszközökre van szükség. Ha Ön kis-, vagy nagykereskedést működtet, és a raktárhelyiségbe, esetleg az eladótérbe új vonalkódolvasóra van szüksége, fedezze fel választékunkat!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a kereskedelemben elengedhetetlen a gyorsaság és a minőségi kiszolgálás, kínálatunkban a legmodernebb vonalkódolvasókat találhatja meg, amelyek mindezeket biztosítják, így vevői száz százalékban elégedettek lehetnek vállalkozásával. A vonalkódolvasók szinte bármilyen vonalkód-típus olvasására alkalmasak, továbbá forgalmazunk többdimenziós-kód olvasókat és kézi adatgyűjtőket is. Az eszközök akár bluetooth-interfésszel is alkalmazhatóak, vagyis a vonalkódok leolvasásához nincsen helyhez kötve, ennek köszönhetően a legnehezebben hozzáférhető helyeken is könnyedén tájékozódhat a vevő, vagy Ön a termék áráról.

A vonalkódolvasók megvásárlásához vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 
   
     
Szoftverek
A címkék tervezéséhez speciális szoftverekkel állunk kedves vevőink rendelkezésére, melyek az egyszerű címketervezéstől az adatbázis kapcsolaton keresztül, a vállalatirányítási rendszerekbe való beillesztés lehetőségét is tartalmazzák.
 
  tovább>>  
     
Megoldásaink
Cimkéző rendszerek, vonalkód technikaAutomatikus címkézés lábpedálos adagolással, vagy automatikus termékérzékelő szenzorral! A berendezés csomagolósorba építhető, akár mozgó termékre is címkézhetünk!
 
  tovább>>  
     
Kapcsolat
Központi telefon:
(82) 571-144
Iroda: 8840, Csurgó
Petőfi tér 26
Székhely: 8840, Csurgó, Sárközi u. 8.
E-mail: info@etisys.hu 
  tovább>>   
Bemutatkozás I Elérhetőségeink I Árajánlatkérés I Akciók I Állásajánlatok I Webáruház
All Rights Reserved ® - EtiSys 2005-2011C
EtiSys Kft - You Tube EtiSys Kft. - You Tube