Címkenyomtatók - CAB
Asztali
Félipari
Ipari
Címkenyomtatók - TSC
Asztali
Ipari
Címkézőgépek
Print&Apply
Címkefelrakók
Kellékanyagok
Kiegészítők
Címkeleválasztó
Feltekercselők
Vonalkódolvasók
Linx
Tintasugaras
CO2 lézerkódolók
Digitális hőfóliás
Kartonfeliratozók
Rea
Kartonfeliratozók
YAG lézerek
Telesys
Rezgőtűs jelölők
Szoftverek
Megoldásaink
 Értékesítés: (82) 571-133
E-mail: sales@etisys.hu

Szerviz: (82) 571-330
E-mail: szerviz@etisys.hu
Fax: (82) 571-145
 

Kellékanyagok


Rendelkezésükre állunk még jó minőségű festékszalagokkal, címkékkel, országos lefedettségű szakszervizünkkel (budapesti szervizzel is)!

Kellékanyagainkkal a világ legnagyobb gyártóit képviseljük, festékszalag kínálatunkban megtalálható az Armor, IIMAK, Sony és Ricoh szalagok széles választéka. Akár "near-edge", akár "flat head" nyomtatófej technológiáról, akár csomagológépbe épített nyomtatóról van szó, kiváló minőséget tudunk kínálni a papír-, szintetikus címke, fólia- vagy textilnyomtatáshoz való festékszalagokból!

Etiketteket vagy függőcímkéket, papír, fém, műanyag, de akár teljesen speciális alapanyagból is vállalunk rövid határidővel, jó minőségben, öntapadós, illetve normál kivitelben.

Kellékanyagainkkal jórészt saját gyártásból, illetve feldolgozásból szolgáljuk ki vevőinket, amiről kiváló minőségű vadonatúj berendezéseink gondoskodnak. Kettő darab BGM eDSR elite címkegyártó gép, illetve egy Delish MDLS-FS1050 hasítógép gondoskodik a gyártásról.
 
   
     
Szoftverek
A címkék tervezéséhez speciális szoftverekkel állunk kedves vevőink rendelkezésére, melyek az egyszerű címketervezéstől az adatbázis kapcsolaton keresztül, a vállalatirányítási rendszerekbe való beillesztés lehetőségét is tartalmazzák.
 
  tovább>>  
     
Megoldásaink
Cimkéző rendszerek, vonalkód technikaAutomatikus címkézés lábpedálos adagolással, vagy automatikus termékérzékelő szenzorral! A berendezés csomagolósorba építhető, akár mozgó termékre is címkézhetünk!
 
  tovább>>  
     
Kapcsolat
Központi telefon:
(82) 571-144
Iroda: 8840, Csurgó
Petőfi tér 26
Székhely: 8840, Csurgó, Sárközi u. 8.
E-mail: info@etisys.hu 
  tovább>>   
Bemutatkozás I Elérhetőségeink I Árajánlatkérés I Akciók I Állásajánlatok I Webáruház
All Rights Reserved ® - EtiSys 2005-2011C
EtiSys Kft - You Tube EtiSys Kft. - You Tube