Címkenyomtatók - CAB
Asztali
Félipari
Ipari
Címkenyomtatók - TSC
Asztali
Ipari
Címkézőgépek
Print&Apply
Címkefelrakók
Kellékanyagok
Kiegészítők
Címkeleválasztó
Feltekercselők
Vonalkódolvasók
Linx
Tintasugaras
CO2 lézerkódolók
Digitális hőfóliás
Kartonfeliratozók
Rea
Kartonfeliratozók
YAG lézerek
Telesys
Rezgőtűs jelölők
Szoftverek
Megoldásaink
 Értékesítés: (82) 571-133
E-mail: sales@etisys.hu

Szerviz: (82) 571-330
E-mail: szerviz@etisys.hu
Fax: (82) 571-145
 

Címkenyomtatók / Félipari


EOS1, EOS4:

Félipari címkenyomtató

Fejlett technológia nagy érintőképernyővel, rendkívül kedvező áron.
Az EOS az első nyomtató érintőképernyővel, egyszerű kezeléssel. Könnyen beolvashatók a címkeinformációk a belső memóriából, vagy pendrive-ról, csatlakoztatott PC nélkül. Rendkívül könnyű a kopó alkatrészeket cserélni, mint a nyomtatófej, vagy a nyomógörgő.


Nyomtatási sebesség: 30, 40, 50, 75, 100, 125 mm/s
Felbontás: 200, 300 dpi
Címkeszélesség: 10 mm - 116 mm.
Címkemagasság: 5mm - 1000 mm
Processzor sebesség: 400 Mhz
Interfész: USB billentyűzet csatlakozó, USB 2.0, Ethernet hálózati interfész,
Opcionális tartozékok: Vágóegység, külső feltekercselő, címkeleválasztó,.

Link a tájékoztatóhoz:
https://www.cab.de/media/pushfile.cfm?file=1791

MACH 4S :

Félipari címkenyomtató

A MACH 4S széles alkalmazási tartományú, magas minőségű félipari nyomtató.
A nyomtatás mechanikája és a váz kiváló minőségű anyagokból készül, tökéletesen illeszkednek a forma és a funkció szempontjából.
A nagy, színes érintő képernyő önmagától érthető szimbólumokkal a legjobb működést kínálja.
A címkéket és a festékszalagokat könnyen el lehet helyezni. A központosított anyagvezető kiküszöböli a beállítási nehézségeket.
A hightech elektronikus kártya szabványos módon integrálja az összes szükséges interfészt, és készen áll bármely csatlakozásra.
Nyomtatási sebesség: 200,300dpimax.250mm/sec
600 dpi 150 mm/sec
Felbontás: 200, 300 vagy 600 dpi
Címkeszélesség: 12 mm - 116 mm.
Címkemagasság: 12mm - 104 mm
Interfész: Soros, USB billentyűzet csatlakozó, USB 2.0, Ethernet hálózati,
Opcionális tartozékok: Vágóegység, külső feltekercselő, címkeleválasztó,


Dokumentáció letöltése itt (angol)!


Tekintse meg ipari címkenyomtatóinkat!


Vonalkód készítés: félipari címkenyomtatók

Vonalkód készítés: félipari címkenyomtatók

A nyomtatott, vonalkódokkal ellátott címkékre minden kereskedelemmel kapcsolatos területen szükség van. A piac is lépést tart a változó igényekkel, ennek megfelelően már többféle címke nyomtatót lehet használni vonalkód készítéshez!

A félipari címkenyomtatók nevük alapján az ipari és az asztali címkenyomtatók között félúton helyezkednek el, viszont tényleges teljesítményük ennek ellenkezőjéről árulkodik. A műanyag borítással készült test az egyetlen, ami miatt nem minősülnek tényleges ipari címkenyomtatónak, egyébként tökéletes berendezések a napi szintű, nagy mennyiségű vonalkód készítéshez.

A félipari vonalkód készítő berendezés minden igényt képes kiszolgálni, ennek megfelelően 25 nyelven lehet neki parancsokat adni, háromféle felbontásban működtethető, memóriakártyáján 1GB terjedelemben tárolhatóak a címkenyomtatáshoz szükséges adatok.

Amennyiben sokoldalú, megbízható teljesítményű címkenyomtatóra van szüksége vonalkód készítéséhez, keressen minket bizalommal!Milyen egy ideális etikett nyomtató?

Milyen egy ideális etikett nyomtató?

Legyen szó egy kisebb kereskedelmi hálózatról, vagy irodáról, rendkívül hasznos eszközöknek számítanak az etikett nyomtatók, hiszen a rendszerezés ezeken a területeken fontos szerepet tölt be. Az etikett nyomtatók előnyeit akkor tapasztalhatják meg igazán a tulajdonosaik, ha ideális termék mellett döntenek. A kérdés már csak az, hogy miről lehet megismerni az ilyen berendezést?

Az ideális etikett nyomtató rövid idő alatt, nagy mennyiségben is képes előállítani a jelölésekhez szükséges matricákat, így bármekkora termékmennyiség akár egy nap alatt is felcímkézhetővé válik. Manapság ez rendkívül fontos szempont például egy kereskedelmi egységben, ezért az ügyfelek főként a nagy teherbírású etikett nyomtatókat tartják ideális választásnak. A megfelelő etikett nyomtató továbbá tartós megoldást kínál, vagyis az eszköz használatával olyan matricák állíthatóak elő, amelyek hosszú időn keresztül biztosítják az átlátható rendszerezést.

Nálunk biztos megtalálja az ideális etikett nyomtatóját! A vásárlásért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!Hogyan gondoskodjunk a vonalkód készítésről?

Hogyan gondoskodjunk a vonalkód készítésről?

Bármilyen termékről is beszélünk, fontos, hogy a gyártási folyamat során gondoskodjunk arról, hogy a későbbiekben, a kereskedelmi egységekben is pontosan és egyértelműen beazonosítható legyen. Ehhez szükséges a vonalkód használata, melyet az EAN-számok (nemzetközi szám, amely pontosan meghatározza a terméket) könnyű leolvasása érdekében használnak. A vonalkód készítéshez speciális gépre van szükség, melyből cégünk többfélét kínál.

A vonalkód lehet diszkrét, illetve folyamatos. Diszkrét esetén csak a vonalak hordozzák az információt, a folyamatosnál pedig a vonalközök is. Jól elhelyezhetőek bármilyen csomagolóanyagon, könnyen elkülönülnek a többi információtól. Az azonosításon túl a vonalkód készítés további előnye, hogy a termékek egész életútja végigkövethető. Használatuk meggyorsítja és leegyszerűsíti a munkát, valamint minimalizálja a rossz beazonosítás miatti hibákat.

Keressen minket bizalommal, ha vonalkód készítéshez van szüksége nyomtatóra! Szakembereink minden vonalkód rendszerekkel kapcsolatos kérdésben rendelkezésére állnak!

 
   
     
Szoftverek
A címkék tervezéséhez speciális szoftverekkel állunk kedves vevőink rendelkezésére, melyek az egyszerű címketervezéstől az adatbázis kapcsolaton keresztül, a vállalatirányítási rendszerekbe való beillesztés lehetőségét is tartalmazzák.
 
  tovább>>  
     
Megoldásaink
Cimkéző rendszerek, vonalkód technikaAutomatikus címkézés lábpedálos adagolással, vagy automatikus termékérzékelő szenzorral! A berendezés csomagolósorba építhető, akár mozgó termékre is címkézhetünk!
 
  tovább>>  
     
Kapcsolat
Központi telefon:
(82) 571-144
Iroda: 8840, Csurgó
Petőfi tér 26
Székhely: 8840, Csurgó, Sárközi u. 8.
E-mail: info@etisys.hu 
  tovább>>   
Bemutatkozás I Elérhetőségeink I Árajánlatkérés I Akciók I Állásajánlatok I Webáruház
All Rights Reserved ® - EtiSys 2005-2011C
EtiSys Kft - You Tube EtiSys Kft. - You Tube