Címkenyomtatók / Félipari


EOS1, EOS4:

Félipari címkenyomtató

Fejlett technológia nagy érintőképernyővel, rendkívül kedvező áron.
Az EOS az első nyomtató érintőképernyővel, egyszerű kezeléssel. Könnyen beolvashatók a címkeinformációk a belső memóriából, vagy pendrive-ról, csatlakoztatott PC nélkül. Rendkívül könnyű a kopó alkatrészeket cserélni, mint a nyomtatófej, vagy a nyomógörgő.


Nyomtatási sebesség: 30, 40, 50, 75, 100, 125 mm/s
Felbontás: 200, 300 dpi
Címkeszélesség: 10 mm - 116 mm.
Címkemagasság: 5mm - 1000 mm
Processzor sebesség: 400 Mhz
Interfész: USB billentyűzet csatlakozó, USB 2.0, Ethernet hálózati interfész,
Opcionális tartozékok: Vágóegység, külső feltekercselő, címkeleválasztó,.

Link a tájékoztatóhoz:
https://www.cab.de/media/pushfile.cfm?file=1791

MACH4:

Félipari címkenyomtató

Az új évezred nyomtatója, kapható 200, 300 illetve 600 dpi-s felbontásban is. Kizárólag műanyag felépítése miatt kerül a félipari nyomtatók közé, tudásában nem tér el ipari társaitól. A nyomtatóhoz való főbb alkatrészek (nyomtatófej, alaplap) megegyeznek az A+ sorozat alkatrészeivel. Kijelzője 4 soros, üzemeltetéséhez 25 nyelv közül választhat a felhasználó. Teljesen moduláris rendszerű, a főbb kopó alkatrészek (gumigörgő, nyomtatófej) cseréje a felhasználó által is elvégezhető! Compact Flash memóriakártyára ( melynek mérete akár 1Gbyte is lehet) logókat, adatbázisokat, betűtípusokat, címkeformátumokat tölthetünk le, emiatt PC nélküli, önálló címkenyomtatásra is alkalmas. A nyomtató hálózatba is köthető, sőt vezeték nélküli hálózatba is állítható, távolból is menedzselhető, így akár több nyomtatót is vezérelhetünk egy helyről. Standard USB, Ethernet és soros interfész, illetve Compact Flash , PCMCIA Flash memóriahely is található benne!

Nyomtatási sebesség: 200, 300 dpi 50-200 mm/sec
600 dpi 50-100 mm/sec
Felbontás: 200, 300 vagy 600 dpi
Címkeszélesség: 12 mm - 116 mm.
Címkemagasság: 12mm - 104 mm
Processzor sebesség: 266 Mhz
Interfész: Soros, USB billentyűzet csatlakozó, USB 2.0, Ethernet hálózati, Wireless LAN interfész, CF memóriakártya
Opcionális tartozékok: Vágóegység, belső-, külső feltekercselő, címkeleválasztó, pedálos címkeadagoló.


Dokumentáció letöltése itt (angol)!
Dokumentáció letöltése itt (német)!

Tekintse meg ipari címkenyomtatóinkat!


Vonalkód készítés: félipari címkenyomtatók

Vonalkód készítés: félipari címkenyomtatók

A nyomtatott, vonalkódokkal ellátott címkékre minden kereskedelemmel kapcsolatos területen szükség van. A piac is lépést tart a változó igényekkel, ennek megfelelően már többféle címke nyomtatót lehet használni vonalkód készítéshez!

A félipari címkenyomtatók nevük alapján az ipari és az asztali címkenyomtatók között félúton helyezkednek el, viszont tényleges teljesítményük ennek ellenkezőjéről árulkodik. A műanyag borítással készült test az egyetlen, ami miatt nem minősülnek tényleges ipari címkenyomtatónak, egyébként tökéletes berendezések a napi szintű, nagy mennyiségű vonalkód készítéshez.

A félipari vonalkód készítő berendezés minden igényt képes kiszolgálni, ennek megfelelően 25 nyelven lehet neki parancsokat adni, háromféle felbontásban működtethető, memóriakártyáján 1GB terjedelemben tárolhatóak a címkenyomtatáshoz szükséges adatok.

Amennyiben sokoldalú, megbízható teljesítményű címkenyomtatóra van szüksége vonalkód készítéséhez, keressen minket bizalommal!

 
   
     
Szoftverek
A címkék tervezéséhez speciális szoftverekkel állunk kedves vevőink rendelkezésére, melyek az egyszerű címketervezéstől az adatbázis kapcsolaton keresztül, a vállalatirányítási rendszerekbe való beillesztés lehetőségét is tartalmazzák.
 
  tovább>>  
     
Megoldásaink
Cimkéző rendszerek, vonalkód technikaAutomatikus címkézés lábpedálos adagolással, vagy automatikus termékérzékelő szenzorral! A berendezés csomagolósorba építhető, akár mozgó termékre is címkézhetünk!
 
  tovább>>  
     
Kapcsolat
Központi telefon:
(82) 571-144
Iroda: 8840, Csurgó
Petőfi tér 26
Székhely: 8840, Csurgó, Sárközi u. 8.
E-mail: info@etisys.hu 
  tovább>>   
Bemutatkozás I Elérhetőségeink I Árajánlatkérés I Akciók I Állásajánlatok I Webáruház
All Rights Reserved ® - EtiSys 2005-2011C
EtiSys Kft - You Tube EtiSys Kft. - You Tube